Bokning av flygbiljett

Vi skulle fixa flygbiljetten till USA för ett antal veckor sedan. Tror ni då inte att vi får en väldigt oerfaren person som skulle hjälpa oss. Hon tyckte att jag skulle klara av att mellanlanda på två timmar då YFU rekomenderar minst tre. Hon pratade om att det var en och samma flygbiljett fast med ett byte och att det därför var anpassat för att man skulle hinna med nästa flyg. Men jag kände att jag hellre ville ha längre tid på mig ifall att flyget skulle vara försenat eller något sånt.

Hon pratade först om att det inte fanns någon senare avgång från Chicago. Men vi hade redan kollat upp att det skulle finnas ett senare flyg. Tänk om vi hade litat på henne, hur skulle det då blivit?

Jag tycker i alla fall att det känns väldigt skönt att vi stod på oss, för det känns mycket bättre att jag har fem timmar på mig på Chicagos flygplats istället för två timmar.

Men tänk vad mycket lättare det skulle varit om tjejen som hjälpte till med bokningen hade varit lite trevligare och mer van med att boka resor.


Kommentarer
Postat av: Maja

sv: Jadå! Slänger in en länk till dig med ;)

2010-04-25 @ 15:32:58
URL: http://aufdeutschbitte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0