Packning

Nu är det packning som pågår. Det känns som om det kommer vara omöjligt att få ner allt som jag vill ha med mig. Det känns som om det kommer få plats i min nya fina röda väska, men att vikten kommer överstiga 23 kilogram xD Men det ska nog lösas på något bra sätt ;)

          

          
    

Kommentarer
Postat av: Michelle

Hej ! Ser att du ska åka till Indiana . Är det Logansport du ska till? Logansport high school? Just nu sitter jag själv i Indiana i en stad som heter Kokomo som är ca 25 minuter från Logansport. Jag var utbyteselev för 2 år sen i en skola som heter Taylor High school. Du kommer att ha ett superbra år !! har du frågor så är det bara att maila :) ps! Packa inte med för mycket kläder, jag handlade en helt ny garderob första veckan jag var här

// Michelle

2010-08-02 @ 21:42:05
URL: http://michelle.bloggsida.se
Postat av: Michelle

jepps jag bara hälsar på , har varit här sen 1 Juni och åker hem nästa tisdag den 10 :)

det finns en massa shopping här, Fort wayne har ett stort shopping center och Indianapolis är nice också. Kokomo har en Mall också men inte så super stor . Jag känner en tjej som går på Logansport high , och hon är en Senior nästa år, Madison Baldini. Jättesjyst tjej :) om du vill så kan du söka upp henne på facebook och prata, det gjorde jag före jag kom hit vilket gjorde det hela lite lättare . Helt ärligt så pratade jag inte med någon av de personerna jag pratade med före, men jag kände igen några personer redan första dagen :)

När kommer du hit ?

2010-08-02 @ 23:01:34
URL: http://michelle.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0