40 dagar kvar!

        

Nu är det bara 40 dagar kvar. Snart är jag påväg!

Nu är det bara att vänta

Så nu har jag ännu en sak gjord inför mitt utbytesår, att skaffa visumet :D så otroligt skönt, nu är det bara att vänta tills passet kommer tillbaka till mig. fick totalt köa i två timmar men dte är det värt att göra för att vara i USA i 10 månader :D 

Nu ska jag äta, men ha det så bra!

Kram/ My

Amerikanska ambassaden imorgon

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, har tänkt att ta tåget som går vid 7 från Uppsala till Stockholm. Har tid på ambassaden kl 9.00 men man måste ju både köa utanför och inne. Måste bara komma ihåg alla papper och sånt som ska med dit. Håller tummarna för att jag inte glömmer något.

Fredag

Nu är det bara 50 dagar kvar innan jag åker. Det ska bli så otroligt roligt, jag längtar hur mycket som helst.

Idag ska jag till YFU´s förberedelseläger i Stockholm och träffa andra utbytesstudenter som också ska åka detta år. Vi ska få höra hur det är att vara utbytesstudent och lite så. Men vi är också där för att träffa de andra studenterna :D Ska bli så roligt att träffa dom som man har haft kontakten med på facebook och lite så :)

Just nu måste jag åka iväg till skolan innan jag ska till Alnäs för att jobba :) Ska till ksolan för att lämna in pappret om studieuppehåll som jag inte har lämnat. Jag hade ingen aning om att det skulle in ett papper på det :S Fick veta det på skolavslutningen men då var dte lite för sent xD haha

Nej, nu måste jag åka. Ingen uppdatering på några dagar, har lite för mycket annat ;)

Ha det så bra! Kramkram

Arlanda

Var på Alranda idag för att lämna två av mina småsystrar som ska till Italien på träningsläger denna vecka. Då kom jag plötsligt på att nästa gång jag kommer vara där så är det min tur att åka iväg. Det blev både glada och inte så glada tankar i huvudet just då. Jag längtar så otroligt mycket att få träffa min värdfamilj och se hur dom har det. Det kommer bli spännande att se hur det är att leva ett amerikanskt liv under 10 månader. Ser verkligen fram emot det. :)

Nu ska jag ta och sova. Ska upp och jobba, så 45 minuters cykeltur imorgon bitti ;)

Sov så gott! Kram


Tid på ambassaden!

Så nu har jag äntligen bokat tid på amerikanska ambassaden i Stockholm :D Så skönt att ha det gjort och veta när man ska dit. Tyvärr så kommer jag behöva ta ledigt från jobbet den dagen, så jag hoppas att det fungerar annars vet jag inte vad jag ska göra. Så jag håller tummarna imorrn när jag ska prata med min chef om det.

Iallafall den 24 juni blir det besök på amerikanska ambassaden ;) Lite nervös kommer jag nog bli när jag ska gå in där och prata med den som sitter där. Jag kommer typ inte förstå vad dom säger pga nervositeten xD haha. Men det ska nog lösa sig :)

Nu ska jag göra iordning mig för sen blir det lite försent firande av mig hos mormor och morfar om ett tag.

Ha det så bra. Kramkram

Idag är det ingen vanlig dag. För idag är det My´s födelsedag hurra hurra hurra ^^ XD

        


Haha som ni kanske förstod så fyller jag år idag. 18 år!!!! Fattar inte hur gammal jag har blivit xD Det känns fortfarande som jag är väldigt liten. Tänk för ett antal år sedan då man längtade super mycket tills denna dag. Vad är det egentligen för speciellt förutom att man får gå på krogen xD :P haha

Det är dessutom inte bara min födelsedag utan dte är också skolavslutning :D Ska bli så skönt att slippa gå till skolan varje dag. Men samtidigt kommer jag sakna klassen så mycket. Kanske inte ska säga att jag kommer sakna alla men det finns en del som jag aldrig kommer glömma. Kommer bli så tråkigt att inte träffa er på ett tag. Jag hoppas verkligen att vi kan ses på lovet även om jag kommer jobba i totalt 6 veckor och vara ledig två. Men någon gång borde det kunna fungera ändå tycker jag ;)

Vi får hålla kontakten med mail och så. Ska verkligen försöka maila er så ofta jag hinner och kan. men ni får också gärna maila mig och fråga hur det är eller berätta hur ni har det här hemma i Sverige.

Nej nu ska jag inte prata mer om detta för nu ska jag till skolan och se er en sista gång innan vi skiljs åt olika håll.

Kramkram/ My


60 dagar kvar!

Nu är det bara två månader kvar sen så är jag påväg till USA. Åååååh blir galen på att vänta men samtidigt så är det så skönt att veta att jag har två månader kvar hemma.

Har fortfarande inte fixat visumet, måste ta tag i det men det har varit för mycket i skolan. Har idag haft sista provet för detta läsår :) Så nu ska jag ha tid till att fixa det :P

Mariah Carey - Love Takes Time


Liten bloggtorka

Har inte direkt så mycket nytt på USA fronten just nu. Det som ska göras är att skaffa visumet men annars är det inget. Så tyvärr kommer det nog bli tyst ett tag framöver, för jag räknar inte med att det kommer hända så mycket nu. Självklart så skriver jag om jag kommer på något som jag tänker på eller så ;) Så håll ögonen öppna ^^ Ställ gärna någon fråga som ni vill ha svar på, så har jag något att skriva om :)

Ha det så bra, Kram

RSS 2.0