Lördag 09/04/10 & Söndag 09/05/10

Klocka är ungeför ett på natten här, så jags ka inte skirva ett så långt inlägg för ajg är supertrött just nu.

Iallafall i lördags så vard et träning mellan 8-14.30. Det var väldigt svårt att hänga med kan jag bara säga xD Vi fick lära oss keorografin till deras pomdans som de ska tävla med. (Nej, jags ka inte vara med och tävla. Pga att det finns så otroligt många som har tränat hur lång tid som helst i laget och dom har redan tillräckligt många personer i laget) Men iallafall dansen gick i ett otroligt snabbt tempo xD

Efter det var det bröllop = servering för oss i Beryettes. Var väldigt roligt :)

        


Idag (eller igår eller vad man nu kan säga. Söndag) Dansträning från 8-18. Men då var det jazzdans som gällde :) En otroligt fin koreografi :D Rätt svårt att hänga med när de lär ut allt på engelska, men jag tycker det gick helt okej för mig. Vissa delar är jag rätt osäker på medans andra klarar jag rätt bra :) Men tyvärr så får jag inte vara med där heller :/ Men det är både på gott och ont ;) Man har ju ingen press på sig samtidigt som det är roligt att tävla ;)

Nu är min kropp rätt trött efter helgens träning, blåmärken på knäna och öm i musklerna. Så nu ska jag ta och sova, Godnatt!

Btw är ledig imorgon :D Labor day ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0