Söndag = shopping :) HAHA

Igår så var jag hemma hos Giorgia för att hänga lite med henne :) Pratade, sjöng happy birthday till hennes mamma som fyllde år + gjorde lite scrapebooking :)

Sen idag så gick vi i kyrkan, därefter blev det frukost/lunch på Silver Lake med hela amerikanska familjen + min amerikanska mormor och morfar. Sen efter det begav jag, Searsha och Mariana oss av för att åka till Lafyette för att shoppa lite. Kom hem med dendel saker som jag behövde :)

Ett par skor som jag kan använda i skolan :)

   

Ett par klackade skor till skolans dans på lördag

   

Ett par flipflops till vi åker till Florida och till sommaren

   

Troligtvis dagens bästa köp. En Skjorta från Aéropostale skulle kostat runt 280 kronor men köpte den för 130. En väldigt tunn bomulls skjorta till sommaren :D

  

2 långärmade tröjor från Aéropostale (olika färger)

  

Och sist men inte minst ett par jeans, tyvärr finns dom inte på bild...

Allt detta inhandlades för endast 740 svenska kronor :)

Och det bästa av allt. Jag behövde allt som jag köpte :P ^^ haha

Torsdag 1/27/11 - Senior night

Idag var dte sista tävlingen för denna säsgon på hemmaplan. Har bara Sectionals kvar nu... Iallfall så hade iv senior night då dom tackar av oss som slutar på skolan detta år. Så dom hade ballonger, och posters med foton på oss + en yttligare poster där alla kunde skriva en liten hälsning :) Så otroligt roligt :D Fick också en handduk där vårat efternamn var inbroderat...

Usch vad jag kommer sakna simmlaget! Men vi har ytlligare 5 månader som vi kommer ses även om det inte är på träningar, så finns dom ändå kvar i skolan :D

Kom på andra plats idag i simhoppet mot West Lafyette :) Gjorde ett ordentligt smack under tävlingen... Så imorgon räknar jag med blåmärken över hela kroppen. Men men det är bara att ta nya tag och träna imorgon kväll. Bara en vecka kvar och en tväling (Sectionals)

Och sen på lördag ska jag prata med Hanna :D 

Alla hälsningar jag fick och postern med fotot :)

        

       

Ha det så bra! Ska sova nu, Godnatt!

Onsdag 1/26/11

Tiden bara tickar på och det är endast cirka 2 veckor kvar av simmsäsongen. Sen är den över... Undra vad man ska hitta på att göra då :P

Fick en fråga idag från en kompis om jag ville börja hoppa häck. Så det kanske blir det men vi får vänta och se :P Men det är kanske ett alternativ annars så kanske det blir tennis eller något annat ^^

KRAMKRAM /My

People are like stained-glass windows...

People are like stained-glass windows.  They sparkle and shine when the sun is out, but when the darkness sets in their true beauty is revealed only if there is light from within.  ~Elisabeth Kübler-Ross


Tisdag 1/25/11

Tävling mot Delphi. Fick nytt personbästa (178.25) och kom etta :) Så en bra tävling för mig... Men tyvärr så slutade tjejernas simmlag där jag också hör till. Simhopp är en del av laget, ifall ni inte visste det ;) Vi förlorade med runt 30/40 poäng... Och killarna förlorade med endast EN poäng!!! Ja, ni hörde rätt en poäng... Så lite surt var det för dom.

Ursäkta för mina tråkiga inlägg, skriver inget intressant nu mera. Men inte direkt mycket som händer, har börjat bli som en vardag här.

Nu ska jag ta och sova! Godnatt!

Söndag + måndag

Igår (söndag) Så vaknade iv upp vid 9 för att göra iordning oss för atts edan gå i kyrkan. Därefter begav vi oss till Kokomo för att äta frukost/lunch och sedan leta skor till Hunter för Sweethearts, en dans som är den 5 feb.
Sen blev det bara att ta det lugnt på kvällen :)

Idag (måndag) Ny skolvecka, med nya utmaningar och nya roligheter :)
Träning imorse. Sen en helt vanlig skoldag. Fick svar från organisationen som jag skulle ha åkt till Hawaii med. Och jag kommer få tillbaka mina 200 US dollar som jag redan betalat så dte var en roligt nyhet :)

Och nu ska jag plugga matte för imorgon är det matte quiz... Sen blire läggdags om någonnågra timmar. För imorgon har vi en tävling igen. Ja, jag vet vi har väldigt många tävlingar här... Och nästa tävling som vi har efter imorgon är på torsdag xD haha Och då är det också Senior/exchange student night. Då de tackar av oss för denna säsong. Både skönt men tråkigt blire. Då man inte kommer träffa laget varje dag... Dag ut och dag in. Men samtidgit så kan man sova till 6.45 varje skoldag istället för 5.

Men nu måste jag gå. KRAMKRAM <3


Lördag 1/22/11 = NCC hela dagen

Ja, idag har det bara blivit tävlinge för hela slanten. Vaknade vid 6 för att bara dra på mig kläderna och bädda sängen. Sen bar det av till skolan. Bussen skulle avgå vid 6.45 men lite försenat blev det så vid sju så åkte vi iväg. Bussresan tog närmare två timmar till Indianapolis. Sov lite halvt om halvt och 10 min innan vi var där så ville våran coach att vi skulle börja stretcha i bussen xD haha Så där satt vi på sätena och stretchade ^^ Måste sett roligt ut kan jag tro... :P

Iallafall när vi kom fram så började uppvärmningen vid 9. Så då var det bara att gå upp på brädan och börja träna. SOm tur var så var det otroligt varmt vatten :D Vi hade en egen pool för simhoppningen, så vattnet där är uppvärmt så att det passar oss simhoppare :) Btw denna hall som vi var i idag är det otroligt många olympiska mästare som har tränats i ;) Både simmare och simhoppare. Lite coolt måste jag säga ^^

Vid 10 så drog tävlingen igång. Först en runda med 5 hopp. Sen blev det dags för coachmöte efter det då vi under den tiden fick värma upp igen. Sen blev dte tävlingsdags igen, då det var dags för våra nästa 3 hopp. Och därefter började simmtävlingen... Så ett litet uppehåll där igen. Men vi fick såklart träna under den tiden också...
Sen blev det ännu mera tövlign för oss. Två simhoppare blev utslagna efter de första hoppen. Så vi var 16 stycken kvar som hade yttligare 3 hopp.

Jag slutade på femte plats av arton idag :D Otroligt nöjd kan jag säga :)

Bild på hallen som vi var i idag :)

         

         

En bra dag blev det, även om vi kom hem vid nio :) KRAMKRAM

     

     

Torsdag 1/20/11 + Fredag 1/21/11

Igår (torsdag) Var det inte riktigt min dag. Var förkyld och hade en väldans hemlängtan. Tror hemlängatn kan bero på att jag började tveka på om det var värt att åka till Hawaii för över 10 000 för en vecka.... Så jag har funderat lite på den resan. Och sen igår så rann det över. Visste inte hur jag skulle göra. Så klockan 4 på natten hemma i Sverige så ringde jag till mammas mobil och började gråta. Vi bestämde att vi skulle prata på skype därefter. Så det blev skype med henne på typ 30 min / 1 h. Men det var otroligt skönt att prata om det :) Vi bestämde att jag skulle försöka avboka den resan. Så idag skickade jag ett mail till företaget och sa som det var. Så nu får jag bara vänta på svar... Så nu blir det ingen Hawaii resa av.

Grät så mycket igår så när jag vaknade upp imorse så var min ögon helt uppsvullna... Ville verkligen inte gå så till skolan, men men. Det fick jag göra för annars så skulle jag inte kunnat gå på träningen efter skolan.
Min förkylning kändes bättre så det vra skönt iallafall :)

Nu måste jag sova för imorrn är det en stor tävling i Indianapolis. Jag + 18 andra tjejer ska tävla mot varandra i simhopp. Så det blir en lång dag + att det antagligen är simmning ett tag efter att simhoppet är över. Så imorgon klockan 6.45 avgår bussen till Indianapolis. 1 timme och 45 min resa har vi då framför oss. Min väska är packad som tur är och tre handdukar ligger där i XD haha Dom blir otroligt blöta efter varje gång man torkar sig så efter 11 hopp så kommer alla tre att vara använda ^^

Nu måste jag krypa ner i säng... KRAMKRAM <3


Onsdag 1/19/11

Denna vecka bara flyger förbi, eller? känns både som om början av denna skolvecka gått som en blixt men samtidigt som om den gått frammåt som en snigel... Vet inte riktigt hur jag känner om denna vecka helt enkelt.

Har haft otroligt svårt at sova nu på senaste tiden. Går till sängs mellan 9-10 på kvällen men kan jag somna vid den tiden?? NEJ... Somnar runt 1 iställer. :( Så det blir runt omkring fyra timmars sömn i genomsnitt nu. Tror det är det som har gjort att jag har haft huvudvärk nu i ungefär 2-3 dagar. Men imorgon har jag bestämt att jag itne ska gå till morgon träningen vid 5.30. Ska istället försöka sova ut till 6.45 :) För på lördag så måste jag vara frisk och uppvilad då vi har NCC. Ett större meet :D Nevös, men roligt ska det bli. 19 tjejer som hoppar. Så en lång tävling kan jag säga att det blir om varje hoppare har 11 hopp..

Milea, jag ska skriva svaret på din fråga så snart som möjligt. så kolla in här om ett par dagar, så ska du se att jag har ett svar för dig. För just nu är jag för trött för att svara.

Träningen idag gick bra :) Och nu ska jag försöka sova!
Godnatt!! :D

Måndag

Idag har det vart en väldigt seg skoldag... Kändes som om jag skulle somna på varje lektion. Kanske berodde på min dåliga sömn natten till idag. Vaknade upp varje timme, så jag vaknade upp vid 1, 2, 3, 4 för att sedan gå upp vid 5 för att ha träning.

Sen efter skolan var det ingenting som hände. Var bara hemma och slappade efter skolan...
Ja, vi fick gå i skolan även om det var Martin Luther Jr. dag idag, medans vissa jobb och annat hade ledigt...

Idag har det vart en dag med mycket hemlängtan. Vet inte riktigt varför jag har haft det idag. Men men jag hoppas jag kan somna nu snart... Även om det känns som om jag kommer ligag och fundera så ska jag försöka att tänka bort dte med lite musik.

Ja, vi fick gå i skolan även om det var Martin Luther Jr. dag idag.

Nu måset jag plugga det lilla sista i matten innan testet imorgon. Sen blire att gå direkt till sängs för imorrn är det träning vid 5.30 som gäller igen.

Saknar er! PUSS & KRAM <3

Söndag 1/16/11

Idag blev det rullskridskor på schemat med Marianas organisation ISE. :D Roligt var det, men lite svårt var det också ^^ HAHA

     

     

     

     

     

     

     

Nu måste jag krypa till sängs och lyssna på min ipod :) Har träning imorgon 5.30... Så jag behöver min sömn haha ^^  Godnatt!!

Fråga: Vad är det roligaste du har gjort under en helg under tiden du varit i usa? :)

Jag ställde en fråga för några inlägg sen, antingen har du missat den eller så har jag missat svaret :)
Frågan löd iaf så här:
Vad är det roligaste du har gjort under en helg under tiden du varit i usa? :)

Förlåt, jag har helt glömt bort att svara. Jag kollar alltid bloggen på kvällen och ibland så är jag för trött för att skriva och då blir det helt enkelt inte av att svara... Men här kommer ett svar iallafall.

Jag kan inte riktigt komma ihåg en extra rolig sak som jag har gjort under en helg. Så jag kommer skriva lite vad jag har gjort och så under helgerna. Hoppas att det besvarar lite iallafall ^^

En vanlig helg brukar oftast bestå av att åka hem till en kompis och kolla på film och prata och umgås en massa men några fler kompisar.

Men sen finns det också vissa helger osm är fullspäckade med olika saker. Har tex åkt till Indianapolis för att shoppa med min familj, vilket jag tyckte var väldigt trevligt :)

Men sen så har jag också åkt till typ en "spökvandring" när det var halloween med ett antal kompisar. Vi åkte bil i närmare två timmar för att komma dit. Spelade musik i bilen och satt och sjöng och dansade xD haha Det var en väldigt trevlig biltur och så :)

Tävlingar som igår. Väldigt roligt :) I bussen så har vi musik på och alla sitter och sjunger tillsammans. Då är vi ungefär 25 tjejer som sjunger samtidigt ;) haha

Hmm... Vad har jag mer gjort?? Jag har gjort en massa flera roliga saker, men kolla på lite gammla inlägg så kan du nog se ;)

Hoppas jag svarade lite på din fråga ifallafall, även om det inte var exakt vad du frågade :)



Lördag 1/15/11 = Competition

Idag lämnade vi huset vid 6.30 för att ta bussen till Greenfielt Centeral High School. Bussresan tog ungefär 2 h. Sen blev det till att sitta på de plastiga bänkarna i typ 8 timmar. Fast som tur var så hjälpte vi till tjejerna att göra sig iordning då och då. För jag skulle aldrig kunna sitta still där i de 8 timmarna som vi var där. Vid 5.40 så var tävlingen klar och priserna var utdelade :) Loganspot High school plasecardes som etta i Jazz & som tvåa i Pom. Sen kommer jag inte exakt ihåg var middle school placerades, men vet att den blev en andraplats på någon av de tre olika stilarna. :P

Sen begav vi oss hem efter en lång lång dag... Blev ett stopp på Skake ´n Bake för att äta :) HAHA

Juste inga bilder eller filmer från tävlingen blev det... :( Varje skola får bara ha en kamera med sig :S Så den som hade något liknande ett pass fast för fotograf fick anvönda sin kamera annars så kunde teamet få betala en viss summa. En konstig regel tycker jag det låter som. Vet itne riktigt varför dom hade så men det är väl av någon konstig anledning... Tror det var så att dom är rädda för att andra lag ska "kopiera" någons uppträdande... Så då fick inte jag använda min kamera :/

Nu ska jag sluta skriva...

KRAM KRAM

Fredag 1/14/11

Skrev ett inlägg nyss men det försvann... :(

Iallafall träning efter skolan idag vid 4-5.30. Och i slutet av dagens träning så blev det ansiktet ner i vattnet först samtididigt som jag smällde ihop tänderna... Så huvudvärken som jag redan hade innan träningen blev värre... Riktigt ont gjorde det, men tänderna är välbehållna iallafall som tur är :P ^^

Därefter åkte jag hem, gjorde iordning mig för att sedan åka till bowlinghallen. Där vi skulle ha bowling med simmteamet :) Vann ena gången med 115 poäng :) haha Sedan blev det lite glass på Happs. Gott även fast det är vinter! ;)

Nu måste jag ta och sova för att bli av med huvudvärken. Måste upp före 6 för bussen avgår klockan 7 imorrn från skolan. Danstävling är dte som gäller imorrn, men är otroligt glad över att inte behöva tävla. Känns bättre att kolla på ^^ haha

Lite bilder från dagens bowling :)
 
         

         

         

         

         

         

KRAMKRAM! <3

Tävling torsdag 1/13/11

Tävlingen gick rätt bra kan man nog säga, även om jag nästan druttade i på första hoppet XD haha jag tappade balansen när jag tog mitt sista kliv men fick kasta mig runt istället haha ^^ men tävlingen slutade med ett personligt rekor på 169.1 och en förstaplats :D Nu måste jag verkligen sova! För upp i skolan ska jag imorrn med även om jag inte har morgonträning :) haha godnatt! KRAMKRAM <3

Torsdag 1/13/11

Sorry för att det inte blev något inlägg igår kväll... Vi åkte till Laura´s familj och åt pizza och kollade på tv och pratade. Sen när vi kom hem var det bara att gå till sängs. För jag hade morgonträning idag kl 5.30... Men när vi kom dit fick vi veta att vi hade 2 hour delay. Så skolan börjar inte förrens vid 10 istället för 8.

Men men nu får jag lite extra tid hemma istället, så jag ska nog försöka sova nån timme. Sen blire skola till 15.10 och därefter tävling at Marion High school.

Nu ska jag ta min lilla tupplur innan jag måste upp igen för att göra mig iordnind :P

      

KRAM KRAM

Onsdag 1/12/11

Idag har vi snödag vilken innbär att vi inte har skola... Men dagen kommer få tas igen senare denna termin. Men det var rätt skönt att få sova ut idag, det är man inte bortskämd med :)

Igår var dte egentligen så att vi skulle ha en tävling, men pga "all" snö som kom så blev det inställt. Får se om det blir någon anann dag istället eller om det inte blir av...

Skriver ett lite roligare inlägg ikväll lr något... Ska bli någon bild iallfall har jag tänkt. Ha det så bra! KRAM

5 månader!!!

Nu är det 5 månader sedan jag lämnade hemmaplan för att åka iväg som utbytestsudent!!

Tiden har bara flygit föbi om jag tänker på det nu. Men vissa perioder har det känts som om tiden stod still. 5 månader är en otroligt lång tid utan vänner och familj. Tror den längsta tiden jag vart borta från min kära familj är runt 4-5 dagar. Och nu har det gått 5 månader. Det går inte in i min hjärna kan jag ju säga... Visst har det vart en jobbig tid men det har absolut vart värt det. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv. Jag måste ta mer egna beslut än vad jag gjort förrut istället för att gå hem till mamma eller pappa om råd. Jag ser att jag kan klara av väldigt mycket.

Språket är ett otroligt bra exempel. Jag har alltid vart sämst i min engelska klass att prata, skriva och förstå det engelska språket. Men här i USA, så tycker jag att det har gått otroligt mycket frammåt :) Visst var det jobbigt i början och vissa stunder ville jag bara börja gråta, allt var förvirrande och det var otroligt jobbigt att försöka anstränga sig varje dag för att förstå vad andra pratade om. Men nu efter 5 månader så går det otroligt bra :D Jag tänker för mig själv på engelska, räknar, prata, förstår, drömmer. Ja, nu är min hjärna iställd på det egnelska språket. Som en dictonary på nätet där du kan ställa in de olika språken. Och nu är min inställd på engelska - svenska istället för tvärtom ^^

Pratade ju med Julia för ett antal dagar sedan. Då var det otroligt svårt att komma på vissa ord på svenska så då blev det på engelska istället tills jag kom på vad det hette på svenska xD Det är otroligt fachinerande hur hjärnan kan ställa om sig :) Men skönt är det iallafall!

Juste nu har 5 månader gått och om 5 månader så är jag tillbaka hemma i Sverige och det är min födesedag då ^^ 

Bild från en historia lektion då jag lånade min klasskompis Svampbob-keps ;)

           

Nu ska jag sova! Usräkta för det långa långa inlägget om ni orkade läsa igenom till hit. För nu ska jag sluta skriva så det inte blir alldeles för långt. Godnatt! KRAM

Söndag 1/9/11

Denna dag bestod av samtal med pappa på Skype, vilket var roligt då vi inte pratat på några månader... Sedan blev det lunch på mexikansk restaurang :) och därefter möte med YFU och träffade en svensk och sen en väldigt schysst dansk tjej :) Sen blev det till att Plugga matte då vi har test imorgon :( men nu måste jag sova för imorgon är det en ny skolvecka som börjar med träning klockan 5.45 ^^ haha Godnatt mina kära läsare! Saknar er grymt mycket där hemma ska ni veta men tiden kommer gå otroligt fort nu framöver, så snart är jag hemma igen XD haha Puss & kram från mig till er!

Lördag 1/8/11

Träning 10.30-12.00, vilket gick väldigt bra :) Därefter begav vi oss hem och gjorde oss redo för att åka iväg till kokomo för att köpa lite grejjer till danslaget som ska börja tävla nu nästa helg :) Blir till att åka med dom och hejja på, även om jag själv inte tävlar :P

Sedan åkte vi till Buffalo Wild Wings för att äta lunch, där dte blev en god kycklingwrap :D

Sen nu ikväll så har jag och Mariana vart hemma hos Laura från tyskland. Hanna var där också :) Så det blev till att kolla på Colts som spelade  en amerikansk fotbollsmatch.

Nu ska jag sova, är otroligt trött...

KRAMKRAM

Fredag 1/7/11

Jaha, då var första skolveckan efter jullovet avklarad :) Så nu blir det till att vila upp sig lite nu under helgen :) Har dock träning imorrn vid 10.30-12.00 Men sen blir det vila, vila, vila och träffa lite kompisar också kanske ;)
Sen nu så har snön börjat komma tillbaka och det har blivit kallare igen.

Bild tagen på en lektion för någon månad sedan :P haha

      

Nu måste jag ta och sova! Godnatt

Ps. Förlåt för att jag inte skriver så mycket nu för tiden. Det hinns inte riktigt med... Sen så vet jag inte direkt vad jag ska skriva längre, för det känns som om det är lite samma sak varje dag just nu.


Ha det så bra! KRAM

Torsdag 1/6/11

Tävling idag efter skolan, vilket slutade med en fjärdeplats och ett ryggplask, sämsta totala poäng under säsongen... Kan ju sammanfatta det till en inte så lyckad tävling. :P ^^ haha

Iallafall nu är det fastställt till 100 att jag påbörjan hemresan den 9 juni i sommar.

Nu ska jag sova! Godnatt!!

Tisdag 1/4/11

Första skoldagen efter jullovet. Började bra med träning halv sex på morgonen. För att sedan vara i första klassrummet klockan 8. Dagen gick otroligt fort och jag är väldigt nöjd med mina klasskompisar i varje klass, även om jag inte känner så månge så verkar dom schyssta :)

Ska försöka se vad jag kan göra mot Advanced nutition = matlagning. Känner inte riktigt att jag kommer lära mig något och det känns som om det kommer bli mycket pluggande i den klassen. Så imorgon blire nog till att gå till syon och försöka byta ut den klassen till något annat :P

Nu ska jag ta och sova! Ingen trämning imorgon bitti, så det blir sovmorgon till 6.30 :D

Godnatt!

Juste jag kommer troligtvis att åka hem den 9 juni. Så jag kommer vara hemm på morgonen den 10 om allt går som planerat med att mamma ska boka om biljetten imorgon :) Så födelsedag firas förhoppningsvis på hemmaplan :)

KRAMKRAM

Följdfråga

Det verkar rätt så strängt där borta i mina ögon, och det där med att lärarna vaktade korridorerna lät löjligt, men det kanske behövs ;p
Jag har en liten följdfråga också :) Har din värdfamilj nekat dig till något? (tex att du inte får åka bort över helgen med någon kompis eller sova över hos någon eller vara ute sent kanske)

Ja, lite strängt tyckte jag också det var med korridoren. Men men det är bara att rätta sig efter vad dom säger ;) Annars så känns det inte överdrivet strängt i allmänhet :)

Jag tror att min värdmamma litar väldigt mycket på mig. Jag har kommit hem när hon sagt att jag ska vara hemma och så. Och jag säger alltid vart jag ska gå och så, så hon vet vart hon har mig. Men visst har hon sagt nej några gånger om man får stanna en halvtimme extra efter att man skulle vart hemma. Men dte är inte många gånger har bara hänt någon enstaka gång. Men min curfue här är tolv på helgerna och nio/tio på skoldagar. Så jag är rätt nöjd, det kunde ha vart mycket värre, vet ett par amerikanska kompisar som behöver vara hemma runt tio, så jag ska absolut inte klaga.

Har inte åkt bort med någon kompis över en hel helg, brukar däremot kunna åka till en grannstad för att shoppa lite och så ibland över dagen. Eller se en film på bio eller något sådant och där har hon inte nekat mig en gång.

Men min värdmamma är väldigt generös. Hon känns absolut inte så sträng. Om man bara gör som hon säger så får man igen det lite senare :)

svar på en fråga.

Hur är det att vara 18 i USA?? Man vet ju att ålders gränserna är lite annorlunda där borta så.. Jag tänkte liksom, har en 18 åring borta samma frihet som här i sverige? :)¨

Detta är bara hur jag känner och hur det är för mig.

Jag kan ju säga att det är rätt stor skillnad att vara 18 hemma och att vara 18 här i USA. Jag känner nog att jag har mer frihet i Sverige. Men det är vad jag känner. Men jag tror nog det beror på att det är helt annorlunda att vara utbytesstudent i ett annat land än att vara på hemmaplan. på hemmaplan är man bekvämare och man vet hur allt fungerar och så.

Här så behöver jag be om skjuts vart jag än ska gå. Men det beror på att man behöver ha en bil för att ta sig runt i min stad och det finns ingen stadstrafik eller något här. Tror inte ens vi har taxi ^^

Sen så känns det som om man är mer konntrollerad lr vad man ska säga. Ens värdfamilj frågar oftast vem man åker med och exakt vart man är och så. Visst gör min mamma och pappa det i Sverige också, men det känns som om dom tycker man är yngre här än vad man egentligen är.

I skolan är det en helt annan grej. Det är samma schema varje dag. Så varje ämne, varje dag. Man får inte lämna klassrummet under lektionerna utan ett så kallat "Hall pass" Under lunchen så är vi i en Cafeteria där lärare står och "bevakar" oss. När man går till toaletterna så har vi en liten korridor där, så står man där och pratar med någon så blir man tillsagd att man måste vara i själva Cafeterian. Visst är det bra att lärarna är där, men det känns lite konstigt också. Men dom är där för våran skull och skulle dom inte vara där så skulle det nog vara slagsmål var och varannan dag...

Jag vet inte direkt om det är så stor skillnad på att vara 17 eller 18 år, när du är en utbytesstudent... Om vi försöker tänka på hur det är i jämförelse med åldern.

Detta var bara lite om hur det är med friheten att vara här som en utbytesstudent. Var det något speciellt som du tänkte på så fråga igen? ;)

2011

Nu är det alltså 2011!!! Känns otroligt konstigt. Känns fortfarande som 2010 :P

  • Har halva utbytesåret kvar framför mig och halva bakom mig
  • Tar gratudation här i USA
  • Hawaii
  • Florida
  • Chicago
  • Fyller 19
  • träffa alla mina underbara vänner & familj i sommar
  • Förhoppningsvis jobba på Alnäs endel i sommar
  • Peace & Love

Detta är bara en liten del av vad som kommer hända nu under detta år! :D


Julklappar som jag fick i år?? Eller... ?

Haha kommer alltid ihåg att vi brukade dra detta skämt, då man frågar vad personen fick i julklapp i år :P Men nu när det är ett nytt år så har man ju inte fått några :P

Vet inte varför jag kom och tänka på dte skämtet xD haha ^^

Men nu när jag pratar om julklappar så kan jag ju visa vad jag fick förra året här i USA.

          

          

          

          

          

          

          

          

          

          

           

          


Nyårsafton 12/31/10

Jaha, då var dte nyårsafton igår. Vart en väldigt lugnt kväll vilket var rätt skönt :) Men det var ju nyår, men kändes det som det?? NEJ! absolut inte. Det känns inte direkt som om amerikanarna har något speciellt sätt att fira nyår. De klär inte upp sig som vi gör i Sverige. Visst finns det vissa som klär sig finare, men det är långt ifrån vad vi gör i Sverige. Där de flesta klär upp sig och så.
Och inte är dom en finare middag som heller, så jag vet inte riktigt hur dom firar dte xD haha ^^ Men men

Under dagen så åkte jag med Giorgia från Italien till Kokomo. Sedan när vi kom hem så träffades vi några stycker hemma hos Giorgia :) Vi scrapebookade lite och så. Så det blev som en vanlig hemmakväll :) Sen innan tolvslaget så satte vi på tvn och kollade på bolldroppet fårn NY.

Sen blev det övernattning hos henne :) Det var hur vi firade nyåret här i min lilla stad :P Visst fanns det några små fester att gå till men roligt om man varken känner personen som har den eller personerna som ska dit.

RSS 2.0