Följdfråga

Det verkar rätt så strängt där borta i mina ögon, och det där med att lärarna vaktade korridorerna lät löjligt, men det kanske behövs ;p
Jag har en liten följdfråga också :) Har din värdfamilj nekat dig till något? (tex att du inte får åka bort över helgen med någon kompis eller sova över hos någon eller vara ute sent kanske)

Ja, lite strängt tyckte jag också det var med korridoren. Men men det är bara att rätta sig efter vad dom säger ;) Annars så känns det inte överdrivet strängt i allmänhet :)

Jag tror att min värdmamma litar väldigt mycket på mig. Jag har kommit hem när hon sagt att jag ska vara hemma och så. Och jag säger alltid vart jag ska gå och så, så hon vet vart hon har mig. Men visst har hon sagt nej några gånger om man får stanna en halvtimme extra efter att man skulle vart hemma. Men dte är inte många gånger har bara hänt någon enstaka gång. Men min curfue här är tolv på helgerna och nio/tio på skoldagar. Så jag är rätt nöjd, det kunde ha vart mycket värre, vet ett par amerikanska kompisar som behöver vara hemma runt tio, så jag ska absolut inte klaga.

Har inte åkt bort med någon kompis över en hel helg, brukar däremot kunna åka till en grannstad för att shoppa lite och så ibland över dagen. Eller se en film på bio eller något sådant och där har hon inte nekat mig en gång.

Men min värdmamma är väldigt generös. Hon känns absolut inte så sträng. Om man bara gör som hon säger så får man igen det lite senare :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Måste bara säga att jag är så glad att du fick en bra värdfamilj och att du trivs! Kram <3

2011-01-05 @ 15:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0