En Vecka!!

Nu har det gått exakt en vecka sedan jag kom hem... Känns ganska skönt samtidigt som jag saknar alla där borta i USA :/

Fredagen förra veckan landade jag på Arlanda :) Där jag möttes as min kära familj och två fin fina vänner :)

Lördagen var min födelsedag och mina närmaste kompisar kom och hade en överraskningsfest för att jag fyllde år + att jag hade kommit hem :D Otroligt överraskad blev jag :) Och rolgit hade vi!

Nu hade jag tänkt att säga adjö till denna blogg nu när jag är hemma igen :P Men tack så jättemycket ni som läst den under detta år!

Ha det så bra!! KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM <3

Hemma i Sverige!

Nu är jag tillbaka till Sverige efter exakt 10 månader.

Sista dagen i USA imorgon (onsdag)

Imorgon är det den sista dagen som jag kan spendera innan jag åker tillbara till Sverige klockan 6.00 AM på torsdag morgon... Känns så otroligt sorligt men bra att få träffa  familj och vänner hemma i Sverige. Jag och Mariana har bestämt att vi ska ha filmkväll/natt imorgon.. Pga att vi troligtvis ändå inte kommer kunna sova någonting... Så vi får se hur morgondagen blir.

Uppdaterar igen då! Godnatt!!

Goodbye party

Okej, känner mig rätt dålig var det gäller uppdateringar... Men jag lovar omorgon kommer både detta inlägg och inlägget om graduation vara skrivna med bilder och så ;) Så ni får vänta lite till... Godnatt

Okej, här kommer uppdateringen om vårat party! Vi hade det igår (måndag) Det var mig, Mariana och Laura som hade det tillsammans :) Kom rätt mycket folk vilket var väldigt roligt :) Vi grillade korv, åt smore's & tårta :P ^^ Vi minglade runt mellan allihopa tills klockan började närma sig 23... Så folk drog sig hemmåt.

Bilder från kvällen 
       

         

       

       

       

Detta är bara några av bilderna :P Men orkar tyvärr inte lägga upp flear för det tar sååå otroligt lång tid för varje foto... :/

Graduation 6/5/11

Nu ar jag graduated fran amerikanskt high school :D innan vi åkte iväg till skolan så fick jag ett fint pärlhalsband, armband & örhängen utav Gina! Gillar dey supermycket :D

Vi kom till skolan vid ett för att lyssna på rektorn och bara ha lite tid innan själva cermonin :) Blev lite kort och så ;)

Sedan så började cermonin vid två... Innehöll massa tal innan det var dags att skaka hand med rektorn och några andra personer inför alla föräldrar, kompisar och m.fl. Därefter fick vi flytta våsar "tassel" från höger till vänster vilket bettydde att vi var graduerade ;) Vi sköt cerpentiner upp i lutften och vissa kastade upp sina caps (hattar) och jag kunde inte låta bli att kasta upp den :P haha

Efteråt åkte vi iväg till en resautang för att äta lite mat :D Så det var min dag, när vi hade våran graduation!

       

       
    
       

       

Och sen en bild på smyckena och diplomet jag fick
       

       


       

Baseball igår (Fredag)

Bilder från igår som jag lovade ;)

       

       

Självklart vill bilderna krångla när jag försöker ladda upp några... Men fler får dte bli imorgon då.. :P XD

       

Fredag 6/3/11

Idag hade vi träning igen inför studenten... Usch såå tråkigt det var XD Men men önskar nu bara att det var över. Men på söndag så behöver vi inte tänka på det mera :D haha

Efter det gick vi till ett litet litet köpcentrum som vi har för att hitta ett par skor som Mariana kan ha på studenten.

Sedan runt 16/17 så åkte vi iväg till Indianapolis för att titta på en baseball match :D Roligt att få se :) Bilder laddar jag upp imorgon ;)

Men roligt var det :)

Nu ska jag sova, för mina ögon stängs snart :P Godnatt!!


1 VECKA!!!

Nu är det exakt en vecka tills jag sitter och väntar på mitt andra flyg! Då jag redan avvarat ett flyg på en timme :P Köpte ny resväska igår ;) Blev ett paket av 4 stycken olika för ca 450 svenska kronor :) Så blilligt blev det ;) i priset medgick en mellanstor check-in bag, stor handbaggage (rullande), en datorväska med handtag som jag kan ha datorn i och sen en liten nessesär som jag kan ha saker med vätskor i och lägga i check-in baggaget :)

Så det var hur det blir med mina väskor ;) Kommer ha iallafall 2 resväskor (rullande) behöver jag en till så kommer jag ta mitt sportbaggage :) Sen en stor handbaggage ;) :P haha

Känns som om det kommer bli lite svårt att bära runt alla baggae men jag får väl ta och hämta en "vagn" :P haha

Nu ska jag börja gå igenom alla papper som jag samlat på mig under detta år här borta!

KRAMKRAM

Tisdag 5/31/11

Imorgon (onsdag) ar det Juni!!!! Kan inte forsta att det har gatt nastintill 10 manader sedan jag lamnade det trygga i Uppsala!!! Det ar snart dags for mig att avsluta detta ar som jag har haft har borta och det kanns otroligt konstigt. Vanner som man har skaffat sig maste man ta farval till och familjen som tagit hand om mig kommer inte bli lattare att saga adjo till... Usch, det ar sa jobbigt att tanka pa! sa nu ar det slut pa det skrivandet for idag!

Imorgon (onsdag) ar det ocksa alla treor som tar studenten hemma i Uppsala! Kan bara Gratulera allihopa! Min "gamla" klass och alla mina kara vanner!! Saknar er och jag onskar jag kunde vara hemma sa jag far se er springa ut och komma till era mottagningar... Men tyvarr sa fungerar inte det, sa jag far noja mig med att se bilder och hora er beratta om det! Men jag hoppas ni far en underbar dag! Och att regnet haller sig borta!

Godnatt for nu ska jag sova!

PS. detta inlagg ar skrivet hemma hos Giorgia darav inga svenska bokstaver ^^

RSS 2.0