Kontokort utomlands?

Tror det bara är ICA banken som är den enda banken som har att det är gratis att ta ut pengar i utlandet. Det är gratis att ha ett vanligt bankomatkort från ICA banken om man är mellan 18-21 år tror jag det är.  De har ingen valutapåslagning vilket är bra :)

Det finns även ett kost som skandiabanken har. Det är gratis att ta ut pengar i bankomater i Sverige och utomlands. Däremot kostar det 230 kr/år och har ett valutapåslag på 1,65 procent. 

Sen finns det andra banker där man får 12 kostnadsfria uttag utomlands men sen kostar det en tia lr så för varje uttag utöver de 12 gratis. Och det brukar oftast kosta några hundra att ha dem korten per år. Och dessutom så brukar det vara valutapåslag. 

Jag kommer antagligen att skaffa ett bankomatkort på ICA banken. Har hört många andra osm har det när dom är utbyetsstudenter, så då borde det fungera bra för dom. Om dom rekomenderar det :)

Men är det så att någon av er som läser detta inlägg och har använt/ ska använda något annat kort som har varit bra så äre bara att dela med er ;)

         


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0