1 månad!!!!

Idag är det exakt en månad sedan jag kom hit. Det känns som tiden bara flög iväg, 1 månad!!! Det är en rätt lång tid men ändå kort... Jag har hunnit med så mycket roliga saker.

Börjat lära mig mer och mer engelska :) Så nu känns det rätt bra på den fronten. Visst det händer mig ofta att jag inte har en aning om hur jag ska förklara saker och ting xD Men så är det och det får jag leva med :P Men när det händer så försöker jag att bara babbla på och få personen att förstå vad jag menar, men lyckas jag varje gång?? Nej, såklart att jag inte gör ^^ Men det är betydligt fler gånger som jag lyckas än om jag skulle strunta i att försöka ;) Jag gör bort mig, och skrattar åt det ^^

Visst har jag haft hemlängtan några gånger under denna månad. Det går upp och ner, vissa dagar är det hur bra som helst medans andra dagar är jobbiga. Gråtit kanske två-tre gånger men det går över och de bra dagarna överväger helt klart :) En av dagarna då jag hade hemlängtan åkte jag och Gina iväg själva och åt en god middag med fisk :D Det var otroligt skönt att göra något :)
Sen de andra gångerna jag gråtit så har dte vart innan jag gått och lagt mig. Då jag är trött och tänker lite för mycket. Det är då jag saknar mina fina vänner och min kära familj.

Nu måste jag plugga lite historia till testet imorgon ;) Sedan är det sängen som gäller

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0