Tillbaka i Uppsala

Hejhopp! Nu är jag tillbaka. Känns som en evighet sedan man var hemma samtidigt som det känns som igår. Det är en så konstig känsla kan jag tala om för er. Den är svår att beskriva. Men aja struntsamma. Jag har haft det väldigt bra. Även om det har vart ansträngande så har det helt klart vart värt det. Ångrar det inte alls. Har lärt känna många underbara människor som jag verkligen vill hålla kontakten med även om det kommer bli lite svårt när jag är borta i nästan ett år nu. Men det löser sig som allt annat gör ;)

Imorgon är det bara två veckor kvar tills jag åker iväg. Det känns helt overkligt. Jag kan inte riktigt förstå att det är de sista två veckorna nu innan jag drar iväg hemmifrån. Men jag längtar otroligt mycket. Mariana min blivande värdsyster från Brasilien är redan där. Hon åkte dit igår, så hon har precis påbörjat sitt utbytesår.

De sista två veckorna hemma ska jag verkligen ta vara på och bara göra det som jag vill. Ska träffa mina underbara vänner och min kära familj. Hitta på lite olika saker och bara ta det lugnt.

Nu ska jag ta och sluta skriva. Men ha det underbart i sommarvädret som har försvunnit idag, men det kommer tillbaka hoppas jag ;)

Kramkram


Kommentarer
Postat av: Jonatan

2010-07-26 @ 18:33:48
Postat av: Jonatan

Sv: tjaaaaaaaaa, nejnejnej, jag har inte fått något preliminärt datum än:/ Får väl ta och slå en signal till YFU igen:)

2010-07-26 @ 18:34:33
URL: http://jonatantantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0