Lördag 10/17/10

Gick upp vid 7 tiden för att vara i skolan kl 8. Vi gick igenom lite inför morgondagen och fick lite olika kläder med oss hem. Så nu är vi redo för fotograferingen imorrn ;)

Sedan runt 12 tiden så åkte vi iväg till Purdue för att kolla lite på fotbollsmatchen mellan Purdue och Minnesota tror jag det var ^^ :P Kommer inte roktigt ihåg vilket lag det var xD Roligt var det iallafall :) Hur mycket folk som helst som ni kommer kunna se på några av bilderna nedanför ;)

Påvägen hem så åkte iv förbi en halloween affär för att leta reda på någon halloweenkostym :P Hittade en och dyr var den. Men det är en gång som jag är här och jag kommer nog inte köpa en halloweenkostym någon mer gång i mitt liv. Inte vad jag vet nu iallafall men vem vet senare haha. Och jag behövde ju köpa en eftersom att vi ska på maskerad på halloween. :)

Och sen nu ikväll så har vi bara tagit det lugnt :) Jag och Mariana har kollat på filmen om fantomen på operan. Så nu är det dags för mig att krypa ner till sängs. Men först ska jag ladda upp lite bilder här nedanför!

            

           

            

           

             

           

            

            

           

           

Det var allt från mig ikväll! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0