Torsdag 09/02/10

Just nu sitter jag och försöker ta reda på vad boken som vi läser i engelska klassen handlar om xD haha ^^ Jag förstår inte så mycket av den kan jag ju bara säga :P Vi skulle igentligen ha lämnat in pappret med frågorna igår. Men jag sa att jag inte förstod vad boken handlar om så jag fick till idag på mig xD Men tror ni att jag hann med att kolla upp det?? Nej, det gjorde jag inte. Så nu sitter jag här och ska verkligen få den läxan gjord. Ska även skriva en essay om boken tills imorgon, vi får se hur det går. ;)

Ifallafall idag så blev vi klara med historia testet som vi har gjort fyra lektioner nu. Så otroligt skönt att släppa det testet nu :D Det var 100 frågor som vi skulle besvara, vi fick ha våra 7 stenciler som hjälp. Men det var otroligt svårt att hitta svaren i papprena. Men tror det gick hyfsat bra iallafall :)

Nu ska jag fortsätta leta upp lite info om boken. Jag kanske lägger upp lite bilder senare ikväll, men vi får se hur det blir med det. Annars så får ni ha det så bra tills nästa gång jag skriver ;)

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0