Fråga: Vad är det roligaste du har gjort under en helg under tiden du varit i usa? :)

Jag ställde en fråga för några inlägg sen, antingen har du missat den eller så har jag missat svaret :)
Frågan löd iaf så här:
Vad är det roligaste du har gjort under en helg under tiden du varit i usa? :)

Förlåt, jag har helt glömt bort att svara. Jag kollar alltid bloggen på kvällen och ibland så är jag för trött för att skriva och då blir det helt enkelt inte av att svara... Men här kommer ett svar iallafall.

Jag kan inte riktigt komma ihåg en extra rolig sak som jag har gjort under en helg. Så jag kommer skriva lite vad jag har gjort och så under helgerna. Hoppas att det besvarar lite iallafall ^^

En vanlig helg brukar oftast bestå av att åka hem till en kompis och kolla på film och prata och umgås en massa men några fler kompisar.

Men sen finns det också vissa helger osm är fullspäckade med olika saker. Har tex åkt till Indianapolis för att shoppa med min familj, vilket jag tyckte var väldigt trevligt :)

Men sen så har jag också åkt till typ en "spökvandring" när det var halloween med ett antal kompisar. Vi åkte bil i närmare två timmar för att komma dit. Spelade musik i bilen och satt och sjöng och dansade xD haha Det var en väldigt trevlig biltur och så :)

Tävlingar som igår. Väldigt roligt :) I bussen så har vi musik på och alla sitter och sjunger tillsammans. Då är vi ungefär 25 tjejer som sjunger samtidigt ;) haha

Hmm... Vad har jag mer gjort?? Jag har gjort en massa flera roliga saker, men kolla på lite gammla inlägg så kan du nog se ;)

Hoppas jag svarade lite på din fråga ifallafall, även om det inte var exakt vad du frågade :)



Kommentarer
Postat av: nils

Japp! Jag fick ungefär det svaret jag förväntade mig, tack! :)

2011-01-17 @ 22:55:47
URL: http://nilsinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0