PAKET!!!

Kom hem efter våran tävling idag och såg ett grönt paket i brevlådan!!! Inte lite glad jag blev då jag förstod att det var från min kära underbara familj där hemma!!! Fick också min check för kontokortet som jag köpte.... Fick tillbaka alla pengar så nu äre bara för mig att lösa in den :) Så får jag tillbaka pengarna :P Men återigen till paketet :P Fick en tidinig, kort/brev från mina underbara systrar och min mamma. Påse bilar (orginal & sura) Sen en påse lösgodis (surt) HAHA :D Breven var så otroligt härliga att läsa och jag började faktiskt gråta... Men inte var det lednsa tårar denna gång utan det var lyckotårar!!! Jag vet att jag kommer träffa dom om cirka en månad!!! Och jag längtar otroligt mycket tills den dagen ;)

       

       

Juste fick min Cap & Gown idag också^^^ Det är de kläderna som vi ska ha inför våran gradutauion ("studenten") Kan ta ett kort på det imorgon så ni får se ;)

Nu ska jag återgå till dte jag gjorde innan - läsa min amelia tidning! Har saknat att läsa en svensk tidning XD Efterd et blire matteplugg inför ett test som vi har imorgon :P

Men tack så jättemycket min kära familj!!! Otroligt gulligt utav er! <3 Älskar er och PS. Det är bara en månad kvar innan vi ses igen ^^ XD haha Så det har nästan gått 1,5 vecka sedan ni skrev dessa brev och så ^^ :P Så tiden går fort ;)

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0