Väskhängare! - 60krSom jag skrev tidigare så har jag och en kompis ett UF-företag. I trean så gör alla gymnasieelever ett projektarbete och vårat var att starta upp och driva ett företag för att sedan avveckla de i maj. Tiden för avveckling börjar närma sig med stormsteg och jag tänkte passa på att länka till vår hemsida nu en sista gång så ni har möjligheten att köpa hem en väldigt smart och smidig produkt till kanske er själva eller till flickvännen eller mamma.

Vi säljer som sagt väskhängare. 
Vår produkt är en smart upphängningsanordning för framförallt väskor, men även jackor och ryggsäckar. Hängaren fästs på bordet genom att man lägger en liten platta vid bordskanten och sedan är det en krok som är fäst till plattan. Kroken kan hänga utan att en väska är upphängd men när väskan hängs på kroken så sitter den stadigare. Kroken kan lätt vikas ihop med hjälp av magneter och förvaras i väskan när den inte används.

Vår väskhängare håller upp till 10 kg.


Så passa på att beställa hem en eller två. Innan de tar slut på lagret, just nu finns det bara 23 stycken kvar och vi hade 300 när vi började med vårt företag.

Så titta in och se vilken design ni vill ha ;)
www.krokigtuf.se

Om ni tycker att vårt pris är lågt och att ni därför tror att produkten är av sämre kvalitet, så stämmer det inte. Vi har kunnat dra ner på vårt pris jämfört med många andra butiker som säljer väskhängare för ca 150 kr. på grund utav att vi varken betalar lokalhyra eller löner och moms, så kan vi därför hålla vårat pris nere.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0